Kul strikk til under 200 kr

Silje Pedersen, september 16, 2015 6:06 am // ,

IMG_7920

Jeg skulle ønske jeg hadde talent, tid og tålmodighet til å strikke nydelige gensere som Line, men det skjer nok ikke akkurat med det første. I går var det skikkelig ruskevær og det var så utrolig deilig å ha på seg denne varme genseren under regnjakken da jeg var ute på trilletur. Kul og myk strikk er uten tvil en høstklassiker, og akkurat nå liker jeg de rustrøde, flaskegrønne og sennepsgule nyansene. Denne godbiten er en miks av rødt, orange og gult og minner meg litt om noe moren min gikk i på 70-tallet. Genseren fant jeg her og det må være ukens kupp til under 200-lappen.

I love the changing colors and weather of Fall. Even though its sometimes raining cats and dogs, it all has its charm in a way. I found this really great bargain of a sweater the other day, and I really love the color. It is a blend of orange, red and yellow and has a little touch of the 70s.

//Knit and culottes H&M//Boots old from BCBG//