Kom Mai du skjønne

Kom Mai du skjønne
kirsebær

Håper dere alle nøt fridagen i går! Føltes som en liten miniferie innimellom alt som skjer, spør du meg. Vi tok det ganske med ro og bare koste oss. Men jeg fikk plantet litt i hagen og nå ønsker jeg mai hjertelig velkommen. Her er noe av det jeg skal gjøre i mai.

  1. Dra til Botanisk hage og oppleve blomstring av kirsebærtrærne og Magnolia. Det er så vakkert og skuffer aldri!
  2. Jeg er med på Mai challenge hos Core Balance i hele mai, målet er å trene 20 ganger. Hjelpes! Men har et håp om at det skal gå i boks. Motivasjonen er på topp! Bli med du også da vel, kjenner det hjelper å ha flere som heier på hverandre:)
  3. Reklame: Stockholm og Stavanger/Sandnes. Jeg skal til begge stedene på jobb, gleder meg masse til moro og spennende prosjekter begge steder. 9. mai lanserer Lindex en sommerkolleksjon med ByMalina og det ser såå lovende ut…11. mai skal jeg ha et event med Kvadrat i Sandnes og det blir så gøy! Kom mellom 11 og 17 for stylingtips og moro om du er i området. Vi står klar med gode tilbud, nyheter og utplukkede favoritter.
IMG_0832

4. 17. Mai er bare to uker unna, så nå gjelder det å forberede seg. Bunadsdrakten- Min er 100 årsdrakten fra Eva Lie, må frem og sjekkes om den skal renses, sølvet må pusses og jeg lurer på årets styling. Jeg synes det er gøy å gjøre noe forskjellig hvert år. I fjor hadde jeg blomsterkrans i håret og det synes jeg var superfint. Kanskje kjører jeg bare på med dette igjen i år. Hva synes dere?

Untitled-14

5. Sandalsesongen kommer alltid fortere enn man tror og derfor har jeg booket meg en time hos min faste fotterapaut i morgen. Da blir føttene fine, akkurat nå er det bare tørt og kjipt på beina.

IMG_0723

6. Selvbruning. Yes, jeg er i gang med en liten runde nå for å friske opp fargen på kroppen. Denne er en ny favoritt, lukter nesten ikke og gir jevn og fin farge.

7. Håpet er å få flyttet opp i huset denne måneden, men ting går virkelig sakte og jeg kjenner det sliter på psyken og det meste…Håper virkelig tempo går opp igjen for det tar på i leve i kasser og ikke verken ha fast plass til klær eller ting man vanligvis bruker. Men du blir i alle fall god på å klare deg på lite!

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *