Klar for våren?

Silje Pedersen, februar 15, 2013 1:06 pm // ,

 

jeg velger meg_2

Elsker denne kjolen fra By Malene Birger, armbånd fra Cala & Jade, belte fra Aldo, sandaler fra Steve Madden (vil ha alle farger, haha).

 

KKBIL07_006-007.pdf

 

KKBIL07_045-045.pdf

 

Det er jeg! Vi har jobbet med ukens store motenummer av KK siden før jul og i dag er det endelig i butikk. Håper dere får masse inspirasjon til vårens garderobeinnkjøp! Her finner du både shoppetips, billige og dyre investeringer, det beste fra kjedene, hår- og makeuptrender, våre catwalkfavoritter og mye, mye mer. Håper du tar en utgave med deg hjem i helgen eller som starten på vinterferien og setter deg godt til rette i sofaen og koser deg med utgaven! For selv om været ikke vitner om vår helt ennå, så har jeg i alle fall begynt å shoppe inn til min vår-og sommergarderobe. Min filosofi er nemlig at det aldri er for tidlig å planlegge gode investeringer.  Mønster, deilige knallfarger, striper og store 90-talls øredobber står på min ønskeliste, samt rå leopardsandaler, som allerede er i boks. Ha en herlig helg alle sammen!

Foto: Veronica von Clemm

Hår: Eirik Thorsen/Adam og Eva Grensen

Makeup: Corinne Alice Skau/Wickedhouse