Klar for nye eventyr

Silje Pedersen, desember 6, 2015 6:41 am //

OSLO 20140628: Streetstyle og "Jeg velger meg" moteredaktør Silje Pedersen. Foto: Sara Johannessen / KK

De siste fire årene som moteredaktør for KK og HENNE har vært både spennende og utfordrende, men nå er tiden kommet for å gå nye veier. Etter at jeg ble gravid og fikk Ella Victoria, så kan jeg med hånden på hjertet si at si at prioriteringene virkelig har forandret seg. Selv om jeg kommer til å savne mange av mine flotte kollegaer i Aller Media, så er det på tide med en forandring.

Som moteredaktør har jeg hatt en jobb mange drømmer om, men har også måtte si nei til mange spennende muligheter. Jeg gått mange runder med meg selv om hva jeg hadde lyst til å gjøre. Siden vi er så heldige å ha så mange måneder med permisjon, så har jeg kunne bruke litt ekstra tid på å finne ut av veien videre.

Det er på mange måter skremmende å gå fra en fast jobb, men magasinbransjen er ikke akkurat i medvind om dagen. Selv har jeg vært igjennom veldig mange tøffe runder med nedbemanninger. Det er ingen tvil om at bransjen er i forandring og jeg ønsker selv å fortsette med fokus på nett. Jeg startet min egen blogg i 2007 og var deretter med å bygge opp minmote.no, så nett ligger fortsatt mitt hjerte nærmest. Og er det noe jeg har lært, så er det at man aldri vet hvor lenge noe varer. Har man et brennende ønske om noe, så må man bare satse!

Jeg kommer til å ha både reklame og annonser på bloggen, men jeg vil at dere skal vite at jeg ikke kommer til å si ja til noe jeg ikke kan stå inne for. Det vil være tydlig merket hva som er annonse, spons og reklame.

Mange ganger har jeg følt at bloggen har måtte vente eller komme sist og det har vært en kjip følelse. Men nå er det bloggen, foredrag, shoppingkvelder og mye annet moro som venter i det nye året. Håper dere blir med videre på reisen, det betyr utrolig mye for meg å ha lesere som kommenterer og deler.

Jeg er i full sving med både spennende samarbeid, intervjuer og nytt innhold til bloggen her nede, som jeg håper snart er på plass. I dag fikk vi mannen min endelig ut av sykehuset, så nå håper jeg at også får nytt resten av denne tiden sammen!

Foto: Sara Johannessen