Bare bein i solen? Dette gjør deg klar på 1-2-3!

Silje Pedersen, mai 7, 2013 3:38 pm // , ,

sun

Og plutselig var sommeren på plass! Varmen og solen kommer like overraskende hvert år og jeg tenker alltid at jeg gjerne skulle ha vært tidligere ute. Men i går fikk jeg fikset på sommerføttene med både skrubb, behandling og pedikyr hos fotterapaut. En herlig følelse å gjøre føttene og beina klare for sandalene! Jeg er trofast kunde og har gått til samme sted og person i mange år. Om du ikke har rukket det helt ennå, så er det selvfølgelig fortsatt mulighet til å få sving på både farge og stell av føtter. Noe kan du gjøre selv hjemme, mens andre ting som fjerning av død hud og andre spesielle problemer, overlater jeg selv til de profesjonelle.

Men skal du få farge i en fei, så har jeg et par smarte tips til deg. Jeg har nemlig testet utallige produkter i løpet av årene og har funnet meg noen favoritter. Selvbruning er en enkel måte å få farge på, både på kropp og ansikt. Husk skrubb først, så lotion som du lar tørke inn og deretter selvbruner. Smør godt inn selvbruneren og la det tørke. Selv får jeg best resultat med Sublime Bronze sprayen fra L’oreal, mens jeg foretrekker Dior sin Dior Bronze til ansiktet. Et annet produkt som gir fin sommerglød og som absolutt bør prøves er Les Beiges fra Chanel. Det er foundation i pudderform, men også kun litt i kinnene gir en deilig solkysset glød. Et annet smart tips om du ikke rekker selvbruning er å bruke Honey Bronze fra The Body Shop på kroppen. Den gir ummidelbar farge og glød og derfor et av mine absolutt favorittprodukter. I tillegg så lukter den nydelig sommer, og det er ikke akkurat å forakte på dager som denne. Nyt solen og husk høy solfaktor! Jeg bruker faktisk 50 i ansiktet og sitter med hatt i solen på varme dager, siden jeg ikke ønsker meg noen flere solrynker:)

1. Dior Bronze for Face, 2. Honey Bronze fra The Body Shop, 3. Les Beiges fra Chanel, 4. Solkrem med høy faktor, 30 spf fra Biotherm, 5. L’oreal Sublime Bronze.