Kan du hjelpe meg å hjelpe Maria? Vær med å by på kjolene

Kan du hjelpe meg å hjelpe Maria? Vær med å by på kjolene

Bli med å by på kjolene eller gi ditt bidrag til SPLEIS

Tenk om venninnen din eller en i familien ble alvorlig syk. Ville ikke du gjort alt du kunne for å hjelpe? Det var akkurat det venninnene til Maria gjorde da hun fikk livmorhalskreft.

Maria er 30 år, samboer, mammaen til en 5 år gammel gutt og kreftpasient. De siste to årene har hun vært gjennom tradisjonell kreftbehandling i form av stråling og cellegift på Radiumhospitalet uten ønsket effekt. På Radiumhospitalet fikk hun beskjed om at det ikke er noe mer de kan gjøre. Hun fikk beskjed om å gå hjem og gjøre de tingene hun ville gjøre før det var for sent.

Tenk deg om et øyeblikk at du fikk den beskjeden. Som mamma går det en million tanker igjennom hodet mitt når jeg leser dette. Tenk på alt man ikke skulle få oppleve?

På eget initiativ har Maria tatt kontakt med Aleris og satt i gang med immunterapi behandling. Hun har nå fått 10 doser med immunterapi og CT bildene viser at det virker. Dette er en kostbar behandling og selv om hun kan vise til gode resultater så vil ikke offentlig helsevesen dekke noe av regningen.

Her kom venninnnene på banen og satte i gang en innsamlingaksjon. Hittil har de samlet inn over 700.000 kroner!! For en venninnegjeng. Behandlingen koster 176.400 kr per runde på 3 måneder, og det er fortsatt 6 runder igjen. Resterende kostnad for medisinen er da 1.058.400 kr. Dette er mye for en liten familie.

Venninnegjengen tok kontakt med meg forrige uke og lurte på om jeg kunne hjelpe til å dele Spleisen som nå ligger ut med mine lesere. Det ville jeg selvsagt, men jeg lurte på om jeg kunne bidra med noe mer? Kanskje kunne jeg donere bort noen kjoler jeg hadde i garderoben? Jeg har funnet frem noen kjoler fra ByTimo som jeg har kjøpt selv og en fra MagMalou som var en gave som jeg gir bort til høystbydende. Alle pengene går til Spleisen for Maria. Alle kjolene er i størrelse 36/S.

Du kan se kjolene her, gi bud på Tise eller Instagram. Kan du ikke det, må du gjerne sende meg mail på mail@motesilje.com

Den lange kjolen setter vi minstepris på 1000 kr og den grønne 800 kr, blomstrete kjolen 500 kr.

Vil du bidra med et annet beløp til SPLEISEN isteden så er det supert, alle monner drar!

Både mamma og mormor har hatt brystkreft og jeg har kjent nære på mye angst og usikkerhet i forhold til behandling og sluttresultat. De var heldige. Selv har jeg hatt celleforandringer i ung alder som ble nøye fulgt opp gjennom hele livet. Jeg har vært fast medlem hos Kreftforeningen og er med å skriver om og støtter Rosa Sløyfe hver oktober.

Vil du hjelpe meg å hjelpe? Jeg kjenner ikke Maria, men som mamma og medmenneske ønsker jeg å bidra på den måten jeg kan. Både ved å spre budskapet ut og donere noe fra garderoben som forhåpentligvis gir noen penger inn til SPLEISEN og gir noen av dere noe fint inn i garderoben. ALLE pengene går til Maria sin behandling. Takk for at DU er med å bidrar:)

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *