Kaken alle kan lage

Kaken alle kan lage

FullSizeRender-1

IMG_8387
IMG_8388

FullSizeRender

Jeg er ingen Martha Stewart, men skal man ha bursdag så må man jo kunne trylle frem en kake eller to. Siden jeg har glutenallergi og har en liten mini i huset, så måtte jeg lage noe som både er godt, ser bra ut og tar kort tid. Jeg elsker sjokolade, så brownie er alltid et veldig naturlig valg når jeg selv velger dessert. Og for å være helt ærlig så bruker jeg ofte ferdige posekaker uten gluten. De er kjempegode og jeg har aldri opplevd at noen har smakt forskjell. Så lenge kaken blir passe deigete og seig, så er du i mål. Så setter du heller inn støtet når du skal pynte og servere. Jeg fikk hjelp av min gode venninne som tar matbilder til å pynte, og hun kom på det geniale med å servere kaken med granateple i tillegg til jordbær, is og melis. Granateple smaker så utrolig godt og kan brukes fra alt til salater til pynt på kaker. Prøv det i dag! Syriner fra hagen ble brukt både som pynt på kake og bursdagsbord.

I am far from a Martha Stewart, but I do love a good cake. Since I have a passionate relationship with chocolate, I had to have a brownie for my birthday. Since I have gluten allergy and a little one that needs to be held a lot, I needed something good and quick. I use the packages from the store, and nobody really notices the difference. My genius friend came up with up with the idea of adding pomegranate in addition to strawberries and powdered sugar. You can use pomengranate in everything from salads to cake and it tastes sooo good. Try it today!

Foto: Sara Johannessen

Silje Pedersen

2 thoughts on “Kaken alle kan lage

    1. Hei Ranveig, jeg kjøper bare Toro eller Regal ferdigpakkene og tar de etter oppskrift. Så strør jeg over med melis, jordbær og granatepler når kaken har fått hvilt seg. Kjempeenkelt og veldig godt! Hilsen Silje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *