Juleverksted med H&M

Silje Pedersen, november 22, 2011 8:53 pm //

1. Nathalie og Celine in action, 2. Fiiin julepynt og flott julestemning i butikken, 3. Sneak peak, 4. Merry Christmas

Elsker å få lagt makeup og fikset på håret etter en lang dag på jobb. Nesten, men bare nesten, som massasje..

1. Girls having fun! 2. Details, 3. Crafty, 4. Lots of clothes

Paparazzi……….

I går fikk jeg min første snev av julestemning! Vi var nemlig noen utvalgte bloggere som var med da H&M hadde juleverksted i butikken i Bogstadveien. Vi fikk makeup, ble tatt bilder av og hygget oss hele kvelden lang. Oppgaven var å style hver sin luke i en julekalender, og jeg fikk utdelt oppgaven: Style venninnen til julebordet, som jeg selvfølgelig tok på strak arm! (Er allerede igang med å style både venninner og redaksjonen i KK til julens festligheter, så gårsdagen bød på mye bra inspirasjon). Du kan vinne min luke med et superfint antrekk dersom du er i Oslo den 8. desember og stikker innom en av butikkene (flere detaljer kommer). Kjenner jeg er veldig klar for å pynte til jul, hva med dere?