Julekalender med spennende premier

Silje Pedersen, november 29, 2016 2:47 pm //

img_3185nye

Jeg elsker julen! I følge min mann så begynner jeg altfor tidlig med det aller meste, fra pynting til julesanger og gaver. Men det er noe med denne førjulstiden som gjør meg så glad, og jeg er spesielt glad i å glede andre. Etter at jeg fikk barn, betyr det ikke like mye for meg å få så mange gaver (selv om jeg setter veldig stor pris på de jeg får), men det å overraske andre og spre glede betyr mye.

img_3177ny

Og endelig kan jeg dele hva jeg har jobbet med de siste månedene! Jeg er så glad for å fortelle dere at jeg skal ha en julekalender på bloggen i hele desember. Det blir masse bra konkurranser og du har mulighet til å vinne både julegaver til deg selv og andre. Jeg håper dere vil sette pris på de varierte lukene i kalenderen og de spennende premiene. Julekalenderen starter 1.desember og jeg gleder meg til å leke julenisse!

Etter å ha bodd i USA så lenge, blir det jammen ikke jul uten en ugly Christmas sweater og denne fant jeg hos min venninne Åsa i butikken Velouria Vintage. De har så mange morsomme gensere, perfekt for å komme i stemning til jul, spør du meg.