Jul i Santa Monica

Silje Pedersen, desember 11, 2015 5:42 am // ,

IMG_2895

Så kom den endelig, et lite snev av julefølelse. Jeg vet at julen ikke alltid er like lett for alle, spesielt de som ikke har mye familie. Selv har jeg aldri sittet alene, men opp igjennom årene har jeg har opplevd mange tøffe dager i høytiden som jeg ikke unner noen andre. Selv om man har stor familie, betyr det ikke at alt er rosenrødt. Som mange andre skilsmissebarn, følte jeg meg også veldig splittet på julaften, enten jeg var hos mamma eller pappa.

IMG_3395

Min erfaring er at du kan lage deg nye og egne tradisjoner, enten det er med venner eller familie. Hos oss er det blitt en god blanding av de to.

IMG_3408IMG_2883

Akkurat nå er jeg bare veldig glad for at mannen min er såpass mye bedre at vi kommer oss hjem til jul som planlagt. Jul for meg handler mye om å være sammen med de jeg er mest glad i. Siden dette er Ella Victorias første jul, så blir det en helt spesiell feiring for oss. Gleder meg til å se hva hun får med seg, hun er allerede meget fascinert av det store treet utenfor hotellet.