Juhu, den ble min!

Silje Pedersen, september 13, 2016 4:50 pm //

motesilje_fretex_6

Det ligger en ekte glede i handle vintage. Ikke bare kan du finne noe ingen andre har, du kan også sikre deg ekstremt mange gode kupp, om du gidder å legge inn en liten innsats. Jeg vet mange skyr unna vintageshopping fordi de både synes det lukter og at det er rart at andre har brukt ting før de.

Men for meg handler det om å finne unike ting som gjør en forskjell i garderoben. Når jeg ser et plagg jeg virkelig liker, så lager jeg meg en liten historie rundt det. Kanskje er det en gammel tedrikkende dame på Frogner som har donert jakken eller en ung jente som gikk lei av favorittgenseren?

motesilje_fretex_131

Dette antrekket lånte jeg til fotoshoot forrige uke i forbindelse med Fretex sitt designersalg og jeg falt helt for denne genseren med volanger fra Céline. Den er ulik det meste jeg har sett og føltes helt ubrukt. Selv måtte jeg stå i kø som alle andre, så var veldig usikker på om jeg ville klare å slo kloa i den. Køen før åpningen gikk nemlig rundt kvartalet, så det var mange som møtte opp.

Men jeg var såpass heldig at det gikk fint og genseren ble min! Halleluja! Det er noe med et spesielt kjøp som kan glede meg i mange dager og uker i etterkant om det er noe såpass fint som denne. Om alle kjøpene vi gjorde hadde fortonet seg slik, så hadde kanskje antrekkene våre vært en lek å mestre hver eneste dag?

Foto: Sara Johannessen