Jeansen som gir deg et rompeløft

Silje Pedersen, november 24, 2016 7:36 pm //

lee-event-motesilje_2

Jeg husker så godt den tiden da Madonnas True Blue rullet over radioen, vi kunne bare ikke få nok. Det er jo litt det samme med den rette jeansen, har du funnet den så blir man ganske så trofast. Forrige torsdag hadde jeg et event med Lee-butikken i Torgata og det var veldig hyggelig. Det kom masse venner og bekjente og jeg tror de fleste dro hjem med et par nye jeans.

lee-event-motesilje_25

Alle har vi forskjellige kroppsfasonger, men det jeg liker best med Lee er at de faktisk passer vanlige damer, om jeg kan driste meg til å si det. Mine venninner er alt fra 25 til 33 og jeg tror samtlige fant seg et par jeans som passet sin figur.

En annen fordel er at lommene på jeansen gir så utrolig bra rompeløft! De hjerteformede lommene gir en helt annen fit enn mange andre jeans jeg har vært borte i. I tillegg har alle jeansen bra med stretch, noe som er helt nødvendig spør du meg.

lee-event-motesilje_38

Det var kjempegode gluten og laktosefri snacks for anledningen, levert av Mia Eckhoff.

lee-event-motesilje_18

Hjalp min gode venn Erik med å finne noen nye jeans og jammen ble det ikke et par like på mannen også.

lee-event-motesilje_27lee-event-motesilje_31

I goodiebagen var det blant annet skjerf fra Lee, lader og et sett med ansiktspleie fra Environ. Har blitt fan av dette i de siste ukene, så gleder meg til å teste øyekremen også. Ha en fin kveld!

lee-event-motesilje_40

Foto: Sara Johannessen