Its Beanie time!

Silje Pedersen, oktober 12, 2016 8:41 pm //

2015_12_10_motesilje1-479-edit

Haha, jeg er nok en av de få som faktisk blir glad for å gå med lue, men det er noe spesielt med en kul beanie. Og det kan ikke være hvilken som helst lue heller…Er det noe jeg er litt sær på så er det nettopp hodeplagg. En lue må verken være for trang (da ser det fort veldig rart ut), klø eller ha feil form.

2015_12_10_motesilje1-449-edt

Kashmir er uten tvil min favoritt. Litt dyrere ja, men så verdt pengene. Det klør ikke, kvaliteten er gull og plaggene holder seg veldig godt over lang tid, enten det er lue, skjerf, gensere eller vanter. Denne er fra Banana Republic og er en del av en kolleksjon de vanligvis har hver sesong. Må innrømme at jeg innimellom liker å enten kjøpe nye merker når jeg er ute å reiser eller på nett. Det blir jo ofte mye av de samme kjedene som går igjen her hjemme, ikke sant? Banana Republic er en klar favoritt i USA, de klarer alltid å ha en blanding av kvalitet og moderne design til en ok pris.

Kashmina er et norsk merke som jeg også liker veldig godt, og de har også veldig fine luer og andre kashmir-plagg. Om du ikke kjenner til de, så burde du ta en titt.

Foto: Felicia Lasala