Hvorfor unngår vi rødt?

Silje Pedersen, september 28, 2016 7:41 am //

_mg_6047

Dette været er altså ikke til å bli klok på! Det er veldig vanskelig å kle seg om dagen. Temperaturen svinger så mye at jeg kler på meg altfor mye før jeg går ut og ender opp med å traske hjem veldig varm på ettermiddagen. Et lite tips fra meg akkurat nå er å droppe de varmeste ullgenserne, det har jeg brent meg på et par ganger de siste ukene.

_mg_6014

Isteden bruker jeg heller akkurat nå lag på lag av bomullsplagg til høsten setter inn for alvor. Høstfargene rundt oss nå er jo helt nydelige og jeg matcher gjerne både brente og røde toner. Og apropos, er du en av de som unngår å kle deg i rødt fordi du føler det tiltrekker seg for mye oppmerksomhet? Rødt symboliserer kraft og energi og er også synonymt med kjærlighet eller fare. Har jeg en dårlig dag, er det sjeldent jeg kler meg i rødt eller putter på rød leppestift. Grunnen er at jeg vet at med røde toner, så kommer også mye oppmerksomhet. Føler dere det samme? Er jeg full av energi, så er det rett på med den vinnende fargen.

_mg_6078

Men jeg synes rødt er en lekker farge som jeg gjerne vil ha mer av i min garderobe. En veske, genser eller en bukse som denne er akkurat passe. Og en trend jeg gjerne tar for meg denne høsten er de vide buksene med inspirasjon fra sportsverden. Disse fant jeg på Zara og er superfornøyd med vidden i beina og de kule stripene. Toner ned stilen med en klassisk blazer, så det ikke blir for sporty.

_mg_6016

Gikk til og med så langt at jeg våget meg på røde lepper og det skjer ikke så veldig ofte! Men akkurat til dette antrekket synes jeg det fungerte fint med alle de ulike rødtonene. Ha en fin onsdag!

_mg_6004

//Genser fra Designers Remix//Bukse og genser fra Zara//Veske H&M//Solbriller Lindex//