Hva vil dere lese om?

Silje Pedersen, april 27, 2015 3:31 pm //

IMG_9443

Hit me! I would love to know what you would like to read about on my blog. More outfit pictures, press days, details, shopping/styling advice, my advice for babygadgets, beauty, travel, personal musings, you name it. I know a lot of you does not comment, but I really appriciate every comment and feedback that I get.

Hva har dere lyst til å lese om? Flere outfitbilder, shopping/stylingtips, babyutstyr, detaljer, pressedager, skjønnhetstips, reise, personlige innlegg eller spesielle temaer? Jeg vet at mange av dere sjelden kommenterer, men jeg setter utrolig pris på tilbakemeldinger, og både ris og ros. Siden jeg er i permisjon, blir ikke oppdateringene alltid like hyppige, veslefrøkna krever jo sitt og det blir ikke alltid like mye søvn eller tid til blogging som jeg skulle ønske. Håper dere tar dere tid til å legge igjen noen forslag, så jeg får en pekepinn på hva jeg skal prioritere.