Hva er lykke for deg?

Hva er lykke for deg?
-4278125738692186296__MG_2447

I disse dager har jeg tenkt mye over akkurat det. Hva er lykke for meg?

Akkurat nå er det nemlig mye rot i livet vårt. Rot i alt rundt oss, oppussing, kaos og få faste rutiner. Det kan få de sterkeste til å bli frynsete i kantene. Jeg innrømmer at det tar på, spesielt for en ordenspersom som meg….

Men på tross av kaos med hus og oppussing, så føler jeg meg også heldig. Heldig som har det bra, at vi har god helse og dette livet. At vi bor i Norge, har muligheter som nok veldig mange av oss tar for gitt i en hektisk hverdag og kan ta en spontantur avgårde som vi gjorde denne helgen.

Lykke kan være mange ting, alt fra små hverdagsgleder til store livssituasjoner:

Hente datteren min i barnehagen og holde godt i hånden på vei hjem💗

Morgenkaffen i sola på terrassen☕️

Yoga, trening og egentid

En bukett med friske blomster eller nyte synet av vår fantastiske rododendron i hagen

0316F95A-80E8-4A7B-B0E2-4E170ABF12BD

Tanken på å slippe å leve i Ikea-poser og at jeg skal få en walk-in garderobe til klærne mine. Materialistisk ja, det gir meg lykke uansett.

Lytte til sjøen og bølgende som slår mot vannkanten. Noe av det mest beroligende jeg vet om. Gratis terapi for hodet og sjel🌊

Coco Chanel sa en gang:

The best things in life are free, the second best is very expensive.

Er du enig? Jeg synes ofte de små tingene kan gi veldig stor utelling på hvordan dagen arter seg. En god klem om morgenen, et smil fra en fremmed, en god kopp kaffe mellom tøffe jobb deadlines, eller en god middag med et glass vin på en helt vanlig onsdag. Tipper det blir det sistenevnte på en grå og guffen dag som i dag.

Ønsker deg en fortsatt fin onsdag!

Silje Pedersen

2 thoughts on “Hva er lykke for deg?

  1. Lykke er å være frisk og i stand til å gjøre det jeg og de rundt meg vil og har lyst til.
    Lykke er å være med de man er glad i, i dette tilfelle mine to barn og mann.
    I går var det lykke å kunne spise deilige norske jordbær med mine tre favoritter😊
    Lykke komme litt an på sinnstemninger og hva man prøver å få ut av dagen og livet.

    1. Hei Elisabeth, så herlig å høre:) Det er så sant. Å kunne glede seg over å være frisk og være med de man er glad i er kanskje noe av det viktigste i livet:) Ha en nydelig dag i regnet! Hilsen silje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *