Husk underskjørtet!

Silje Pedersen, oktober 9, 2015 6:00 am //

IMG_9650IMG_9600IMG_9648IMG_9550IMG_9579

Funny story! Dagen før jeg oppdaget at jeg var gravid med Ella Victoria var jeg på et event i London og hadde på meg akkurat dette skjørtet. Underskjørtet var pakket med i bagasjen, men da vi skulle skifte før eventet på hotellet, gikk det litt unna og jeg glemte selvfølgelig å ta det på! Da jeg kom tilbake lå det pent på hotellsengen og jeg følte at jeg vist litt vel mye rompe til en haug av andre journalister og moteredaktører. Eh…. det opplevdes som litt vel pinlig, men man må jo bare le av sånt i etterkant. Dette skjørtet har en høy splitt, men det er fult mulig å bruke det med et kort hudfarget underskjørt. Trikset er å heise det litt opp, så det ikke synes i splitten.

Det er kult med en helhvitt look, men jeg må innrømme at jeg ler meg ihjel av disse bind-reklamene som proklamerer at man bare kan gå i hvitt uansett tidspunkt i måneden. En annen ting å ta hensyn til for meg akkurat nå, er selvfølgelig en lett gulpende baby. Hvitt + gulp er ingen heldig kombinasjon. Så dette antrekket hadde jeg på en dag i helgen, da jeg hadde et par timer babyfri og solskinnet varmet. Tipper det blir ganske så lenge til neste gang vi kan gå med bare ben her hjemme nå. Happy friday!

I am a huge fan of the all white look, but sometimes white requires a little help. In the case of this skirt, I actually forgot the underskirt at an event in London and ended up flashing a little to much for my liking. But you just got to laugh about that in the aftermath, right? It will probably be the last time I wear all white in a while, with a little one at home its not the most practical look.

//Sweater borrowed from Lindex//Skirt Zara//Sunnies Céline//Handbag Gucci//Sneakers Superga//