Hot trend: Blomstermønster

Silje Pedersen, oktober 28, 2015 3:41 am //

IMG_0361 (1)

Jeg elsker blomster, de gjør meg rett og slett i godt humør! Hjemme kjøper vi alltid nye blomster torsdag eller fredag, så vi har friske blomster i leiligheten over helgen. Blomstermønster er en slik trend som alltid går igjen, men som er mest populær på sommeren. Så, det er litt overraskende at det har slått an såpass denne høsten. Men spør du meg, så er det veldig fint for å få inn litt andre elementer i garderoben.

IMG_0335

Ikke det at det er noe særlig genservær her borte ennå, bortsett fra på kveldene. Det er ikke alltid like enkelt å finne noe som passer til blomstermønster, men jeg pleier å holde meg til regelen om et plagg av gangen. Det er også fint å ta opp fargene fra mønsteret i noen av det andre du har på deg.

IMG_0360

Jeg kjenner at denne genseren gjør meg litt ekstra glad, den er rett og slett morsom å ha på seg! Godt valg å ha med seg i kofforten.

There are certain things that makes me happy and put a smile to my face. Fresh flowers for the apartment every weekend is our ritual, but I also love outfits with the whimsical pattern. This sweater really puts a smile on my face, so fun and different.

//Sweater borrowed from Munthe//Skirt Gina Tricot//Gucci Disco bag//Sunnies Dolce & Gabbana//Superga sneakers//