Høstens fineste kåpe

Silje Pedersen, august 10, 2013 11:25 am // ,

Silje Pedersen Jeg velger meg Motebib Moteintro Foto: Veronica Von Clemm

Jeg velger meg Silje Pedersen Foto: Veronica Von Clem Motebib KK32

Selv om denne og de neste ukene for meg handler om motevisninger og vår- og sommertrender for 2014, så tipper jeg det er mange av dere (som meg), som er enda mer opptatt av hva man skal investere i nå denne høsten. Det blir nok litt blanding av vår/sommer 2014 og høsten 2013 nå under moteukene, men det er vel sikkert like greit? Denne uken ligger sesongens største mote-KK ute for salg og vi har virkelig gått inn for å gi dere det aller beste, både av trender, tips og shopping. Så håper dere tar med dere et eksemplar hjem i helgen og koser dere med det og nyter i strålende sol på verandaen. Som sagt, det er aldri for tidlig for tidlig å planlegge høstinnkjøpene, mye av de fineste tingene forsvinner kjapt. Har lagt min elsk på denne fantastiske kåpen fra Ganni, som jeg hadde på fotoshoot tidligere i sommer det store mote-nummeret. Så utrolig kult med ruter og duse farger isteden for en vanlig svart kåpe. Er dere ikke enig? Mye bedre for humøret når høstmånedene setter inn. Akkurat nå står det altså mellom denne og en rosa variant, eller begge deler! Klarer foreløpig ikke å bestemme meg….

Antrekk: Kåpe og skjørt fra Ganni, t-skjorte fra Filippa K, clutch urban outfitters, pumps fra Notabene kjøpt i København.

Foto: Veronica von Clemm

Stylingassistent Tuva Wærdahl, makeup Tone Vid Skipa/KK, hår ved Alex Cornelius Sørensen