Er dette høsten det endelig skal skje?

Silje Pedersen, september 11, 2016 1:09 pm //

IMG_7391

Skal jeg endelig ta motet til meg og gå for det? Selv om jeg tenker ti tommeltotter og mye rot i garnnøstene, er det kanskje verdt et forsøk? Jeg klarer ikke å få denne genseren ut av hodet etter at jeg lånte den av Line for et par måneder tilbake. Hun bestilte den på etsy.com, men jeg har verken funnet noe lignende der eller på ebay.com

Så ta er det vel bare å ta til strikkepinnene? Akkurat denne genseren er nok litt for omfattende for en novise, men jeg tenker meg en litt lettere variant i samme farge, og muligens en i grønn? Har dere som strikker noen tips til meg?

En annen ting jeg gleder meg til er min venninne Dagny sitt samarbeid med Pickles. Dagny har en fantastisk fargerik stil og disse kjolene ser nydelige ut. Kanskje blir det en kjole jeg skal starte med?