Hollywood Style Bodysculpting

Silje Pedersen, mars 12, 2016 9:46 am // , ,

DSC_2480-1024x760

Om du følger meg på snapchat: silje-pedersen, så vet du at jeg er ganske glad i å trene. Jeg elsker å teste nye treningstrender og da vi var i LA, var jeg så heldig å få trent nesten hver dag. Ikke så vanskelig når sola skinner og man bare kan ta på løpeskoene og dra med barnevogna ut. Det samme kan ikke sies etter at vi kom hjem, det har gått veldig trått og nå kjente jeg at jeg trengte et ordentlig spark for å komme i gang igjen.

For meg må det gøy å trene, jeg klarer ikke helt å engasjere meg om det ikke er noe moro og ikke minst bra musikk. Da går timen så mye fortere! På selveste kvinnedagen var jeg invitert på event med The Room og Bjørn Borg for å trene Hollywood Style Bodysculpting med Monica Øien. Monica er en energibombe og fantastisk motiverende. Om du ikke kjenner til henne, så synes jeg du skal klikke deg inn på bloggen her. Hun lager også de nydeligste armbåndene. Hun er rett og slett et multitalent med ekstremt mye energi som lett smitter over!
DSC_2700

Det er så lett å miste fokus i hverdagen, men nå kjenner jeg at treningsgleden er tent igjen. I følge Monica er det så lite som skal til, bare man er fokusert. Så nå har jeg bestemt meg for at egentiden min fremover skal være trening 3-4 ganger i uken. Hvorfor skriver jeg da denne saken i helgen? Jo, fordi jeg også ofte enten trener lørdag eller søndag.

DSC_2725

For en gjeng! Rett og slett veldig motiverende å trene med så mange smilende folk. Spillelisten til timen finner du på Monicas blogg.

DSC_2664

For meg er det også viktig å føle seg vel med fint treningstøy. Vi fikk disse tightsene jeg har på fra Bjørn Borg, men liker også veldig godt denne fargen og her et par veldig fine på tilbud. Den kule T-skjorten finner du her.

DSC_2897

Selfie-time med Laila Madsøe og Monica Øien!

Invitert på event av The Room og Bjørn Borg.

Foto: Anthony Huus