Her finner du den beste kaffen i LA

Silje Pedersen, desember 21, 2015 9:16 pm // ,

IMG_3494

Det er et par favorittkaféer jeg alltid må besøke når jeg er i LA. Jeg elsker både kaffe og te, men nå om dagen er det spesielt god kaffe som gjelder (les: småbarnsforeldre). Noen av stedene lager så sinnsykt god kaffe, at du kan bli sittende der nesten hele dagen og bare kose deg. En av mine all-time favoritter er uten tvil, Urth Cafè. De har flere, men jeg liker best den i Beverly Hills.

IMG_3492

Kaféen liggger like ovenfor smykkebutikken XIV Karats, som du også må besøke om du er i området. Der handler de rike og berømte, men du kan også få en veldig bra deal på diamanter (her kjøpte vi blant annet våre bryllupsringer). Husk å prutte (ja, prutte på prisen som står markert) om du skal shoppe, det er nemlig aldri den prisen som står på diamantene som gjelder.

IMG_3501

Men tilbake til den berømte kaffen. Jeg elsker matcha latte og Urth sin er den aller beste jeg har smakt. Både kaffe og te serveres som små kunstverk, man må jo trekke på smilebåndet av disse? Organisk kaffe og te har vært en hype ganske lenge, men er fortsatt absolutt å anbefale om du skal reise til Tinseltown.

IMG_3492

To andre favoritter er Alfred Coffee og Coffee Bean. Glem Starbucks, kvaliteten på kaffen på disse tre er så veldig mye bedre!

I love my matcha coffee and Urth Café has on of the best ones. I also adore they make coffee into art, so cute and special. Two other favorites in LA are Alfred Coffee og Coffee Bean, so much better than Starbucks.