Hello november

Silje Pedersen, november 1, 2016 8:30 am //

_mg_0223

Hei november! Hvor ble det av oktober egentlig? Det gikk jammen meg fort. Julen er på mange måter både litt fin og sår for mange, men jeg må innrømme at jeg rett og slett bare elsker den tiden vi går inn i nå. Om man tar litt av gangen og bruker dagene fremover til å planlegge julegaver, kalendere og annet, så blir det ikke like stressende.

Hvert år så lurer jeg på om det er innafor å begynne å pynte julen i det små (mannen min er totalt uenig), men så kommer jeg til at noen småting her og der er helt fint i november. Og hvem skal egentlig bestemme hvordan vi skal ha det hjemme bortsett fra oss tre?

Jeg har et par julekuler og pynt som jeg er veldig glad i. De har jeg fått av venner og familie og de har en litt ekstra fin plass i hjertet. Siden det er så lenge mellom hver gang, har jeg tatt opp noen av de nå, så jeg kan ha glede av de frem til jul.

Imorgen kommer det et kjempefint julegavetips på bloggen. Om du vil bli med meg å hente det i butikk, så kan du gå inn på Instastories og Snapchat: Silje-pedersen

Men nå vil jeg hør, når begynner du å pynte til jul?