Hårknuten du fikser på 1-2-3

Silje Pedersen, juni 2, 2016 8:03 am //

IMG_6468-22

Sommerlig og lekkert, du kan aldri gå feil med en elegant hårknute. En løs og rufsete hårknute er en av de enkleste sommerfrisyrene. Du kan velge alt fra skulpturelt og stramt, til rufsete og tilfeldig. Siden fletter er blant sommerens hotteste trender, kan du også gjerne flette inn på siden eller rundt kronen når du lager en hårknute.

Jeg starter ofte med en tørrshampo, saltvannspray eller denne. Det gir litt tekstur og gjør håret lettere å jobbe med. Deretter tupperer jeg gjerne litt for å få litt volum. Gre håret lett bakover og samle i en hestehale. Bruk gjerne usynlige strikker som Blax eller lignende.

Du kan velge hvor du vil ha knuten, enten høyt eller lavt, alt etter hvilken stil du ønsker. Del opp hestehalen i en til tre deler og surr rundt strikken. Fest med små spenner. Dra de godt rundt om du ønsker en stram stil. Vil du heller gå for den rufsete looken som meg, så drar du ut delene og «jobber» til det rette utrykket. Dra også gjerne ut noen hår rundt ansiktet. Avslutt den hele med litt hårspray. Voila! En av sommerens fineste frisyrer.

Husk å følge meg på Facebook og snapchat: silje-pedersen for flere skjønnhetstips.