Har fått meg en ny hobby

Silje Pedersen, mars 23, 2017 8:39 am //

IMG_7872-1

Jeg er litt over gjennomsnittet glad i blomster. Men å skryte på meg noen grønne fingre, det skal jeg nok ikke for mye rundt meg har dessverre en tendens til å stryke med. Allikevel klarer vi alltid å ha noe grønt og fint hjemme og jeg elsker den følelsen det gir å kjøpe blomster til en torsdag eller fredag før helgen.

IMG_7873-1

Et magisk øyeblikk og litt mindfullness for meg i forrige uke, var å få være med å plante mine egne blomster i krukke. Vi fikk litt hjelp, men klarte for det meste å ordne det selv. Det var en veldig behagelig og avslappende følelse å kunne plante å holde på, nesten bedre enn meditasjon synes jeg. Kanskje det har noe med at man bruker alle sansene og slapper av i kroppen?

IMG_8109

Det var mange kreative sjeler, så det ble den ene fine oppsatsen etter hverandre. Og må innrømme at jeg fikk skikkelig påskestemning i samme slengen. Liker dere å plante og pynte? Jeg fikk også mange gode ideer til uterommet, som jeg også skal dele med dere. Og ja, jeg har tenkt til å plante litt i helgen. Hva med dere?

IMG_8036-1

PS! Det var så hyggelig å møte alle dere bra damer på CC-vest i går! Håper også å se mange ikveld på KappAhl på Karl Johan kl.1730!