Har dere begynt ennå?

Silje Pedersen, november 24, 2016 9:44 am // ,

_mg_0569

Med pakkene, julekalender og diverse annet som må i hus før jul? Jeg har i hvertfall fått et lite forsprang med å ha noen av tingene klare. Her forleden pakket jeg inn to gaver og det var så koselig! Fikk nesten julestemning, selv om snøen uteblir. En annen ting som hører julen til, er røde negler. Jeg synes det er ekstra fint til julesesongen og det er en klar favoritt om jeg skal ha på meg en svart eller mørk kjole. Enkelt og rimelig triks om du skal bruke en av kjolene fra i fjor eller bare vil glamme deg litt ekstra på en torsdag.

Og du, husk at du fortsatt får julekort og julekalender fra Elite Foto til 30 % ut november! Det lønner seg å være tidlig ute. Kommer tilbake med en nytt innlegg litt senere i dag, håper du stikker innom. Ha en nydelig torsdag så lenge!