Happy Valentines

Happy Valentines

27750894_10204447414501015_4885231735243667382_n

Happy Valentines!

Kanskje feirer dere eller ikke, ønsker dere uansett en dag med litt ekstra kjærleik.

Vi ble litt påvirket av å bo i USA i fire år, så vi pleier å gi hverandre en liten oppmerksomhet. Men jeg synes det er vel så viktig med litt ekstra tanke for hverandre i hverdagen, det er jo de det er mest av. Og det er kanskje mannen min ekstra flink på. Enten det er en spontan luksusmiddag midt i uken, en blomsterbukett eller å ta bæsjebleier på en en tung dag, ja han gjør det meste.

Selvsagt trenger man ikke Valentines, men jeg vet det er mange som ikke har det som oss og som synes det er ekstra hyggelig med en liten oppmeksomhet i dag. Jeg tenker at man kan være raus med andre og tenke på at et smil til en fremmed, gi fra deg sete på bussen, hjelpe til med barnevognen eller åpne døren for en annen er fine og hyggelige gester som vi alle kan bli bedre på hver eneste dag.

Kanskje kjenner du noen eldre som sitter alene som blir glade for litt blomster eller kaffe og kaker? Jeg tror mange tenker at vi trenger en anledning, men det gjør vi jo ikke. Omtanke kommer i mange former og fasonger og det trenger ikke koste noe å vise det for andre.

I dag er en sånn dag som jeg har blandede følelser for… Det er helt tilfeldig at det havnet på denne dagen, men jeg skal noe som jeg både gruer og gleder meg til. Sånne blandede følelser kan være tøft og jeg er glad for at nettopp mannen er ved min side i dag. I fjor husker jeg at det var blodprøver angående arvelig brystkreft, det var også ganske tøft å skulle ta tester og vente på svar i posten. Og det er mange slike opplevelser i livet. Da pleier jeg å unne meg noe godt, enten en kaffe eller noe fint jeg har ønsket meg.

Kanskje sitter du akkurat nå på et legekontor og venter på svar, eller må igjennom noe tøft i livet. For en liten pause så scroller du på blogg eller Instagram, men kanskje er de perfekte bildene ikke det du trenger. Kanskje er det heller en påminnelse om at realitetene og livet treffer oss alle. Vi har alle vårt å stri med, uansett om det er Valentines eller en vanlig hverdag. Celleprøver, tester, sykdom og tap. Livet er langtifra et glansbilde.

Til deg så vil jeg si at du er ikke alene. Det pleier å hjelpe meg å tenke på akkurat det når livet går i motbakke. Ta opp telefonen og ring en du er glad i. Det å få hjelp til å komme igjennom noe er viktig. Akkurat i dag vil jeg sende en klem og tanker til en annen tøff mamma som fortjener all støtte i en vanskelig prosess som det endelig kom noe positivt ut av denne uken. Så utrolig hjerteskjærende det har vært å lese om lille Thea i avisene hver dag den siste tiden. Hvordan setter man prislapp på et menneskeliv? Jeg ble så rørt og glad da jeg leste at hun endelig skulle få behandling. Håper at prosessen går fort, så familien får den hjelpen de trenger.

Ønsker dere alle en fin dag>3

Silje Pedersen

4 thoughts on “Happy Valentines

 1. For et fantastisk fint innlegg Silje
  Viktig huske på at for alle er det ikke høy glamfaktor og perfekte bloggbilder
  Ventet selv på svar på noen biopsier for ett par mnd siden. Gjikk heldigvis bra men ventetiden var tøff og tenker mye på de som får motsatt svar av det jeg fikk
  Ønsker deg en ekstra fin dag og håper du får styrke til gjennomføre det du gruer deg for
  Klem

  1. Hei Kristin, så godt å høre at det gikk bra! Den ventetiden er utrolig tøff og det er dessverre mange som ikke får det svaret de ønsker…Tusen takk! Det fikk jeg og det gikk passe bra. Er optimistisk, men kjenner på at dagen har vært tøff. Så nå skal mannen diske opp med god middag ikveld, litt hverdagsluksus midt i uken:) Nydelig kveld til deg! Klem fra Silje

 2. Flott og treffende innlegg!!
  Jeg ringer aldri når det er som vanskeligst, jeg scroller innom en hyggelig blogg, og leser ordene som jeg trengte akkurat nå, jeg er ikke alene❤️Takk Silje

  1. Kjære Ann-Helen, tusen takk!:) Jeg tror mange kjenner seg igjen om at livet ikke er et glansbilde. Det er mange fasetter og hver dag er ulik. Da hjelper det i alle fall meg veldig å vite at jeg ikke er alene…Ønsker deg en herlig dag videre>3 Silje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *