Halloween rundt hjørnet

Halloween rundt hjørnet

De siste dagene eller uken har det handlet om det samme fra 4 1/2 åringen: Halloween!

Det nærmer seg med stormskritt og kostymet er klappet og klart. I år er det en rosa enhjørning som er tingen. Her går vi ikke rundt ute ennå, men har en liten samling her hjemme med de små hvor det er fest, dans og muffins.

Ballonger, litt morsomme lys, gresskar og en diskokule gjør susen! Ofte tror jeg man tenker at det må være så komplisert og mye som skal skje for å invitere naboer eller venner på besøk i hverdagen. Vi er langt ifra ferdig i huset, men jeg tenker at det ikke spiller noen rolle. Det skal ikke stå på at vi ikke har alle møbler og ting klart, det tror jeg uansett de fleste skjønner.

Etter å ha bodd fire år i LA, synes jeg faktisk Halloween er ganske morsomt. Det å kle seg ut og dra på voksenfest i fult kostyme var faktisk utrolig gøy hvert eneste år. Det gikk litt sport i å finne og ha på seg morsomme kostymer. Og jeg var så heldig å få være med på flere kjendisfester i LA.

Nå har tradisjonen mer blitt å samle seg med de små her hjemme og det er også superkoselig. Det å se de kose seg sånn sammen, er utrolig hyggelig. Jeg spurte datteren min om jeg ikke skulle være Elsa, siden hun var enhjørning, men nei “de voksne” skulle ikke kle seg ut, bare barna. Haha! Jeg klarer nok ikke helt å motstå å tulle litt, så vi får se hvem som dukker opp iløpet av ettermiddagen….

Skal dere feire Halloween med ungene?

MG_0087_edited-1

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *