Gull og glitter hos Høyer

Silje Pedersen, oktober 27, 2011 9:33 am //

Nyyydelig festkjole fra Alice + Olivia. Hvem inviterer til neste cocktailfest?

Pastellfint fra Marc By Marc Jacobs.

Folk i laaaaang kø.

Sweetness! Under: Med butikksjef Sunniva, før shoppingfesten startet.

For en stund tilbake hadde Høyer Woman Byporten og KK en eksklusiv shoppingkveld for påmeldte. Selv hadde jeg ikke mulighet til å være hele kvelden, men rakk innom på en liten visitt til Sunniva og gjengen, før shoppingfesten startet. La spesielt min elsk på kjolene fra Gestuz og Alice + Olivia, lekre til årets festsesong. Har dere begynt jakten på julebordskjolene?

Som dere sikkert skjønner, så har jeg lagt min elsk på skjerfet i slangeskinnsmønster fra By Malene Birger som jeg har hatt rundt halsen på de siste outfitbildene…Dere kan se flere bilder fra kvelden her.

Foto: Joachim Braset og moi