Greit å kjøpe bursdagsgave til seg selv?

Greit å kjøpe bursdagsgave til seg selv?

DSC_3990

Selvsagt! I dag er min bursdag og den skal feires. Jeg blir aldri for gammel for bursdagsfeiring, gleder meg meg veldig til kake til frokost, middag, moro, og vin med venninner ikveld. Tjuvstartet feiringen både allerede i Paris og i går med mannen og det synes jeg er helt greit. Det er jo bare en gang i året man har bursdag, så det må feires litt ekstra med de man er glad i.

DSC_3940web(1)

Det er et par år siden jeg begynte tradisjonen med å kjøpe gave til meg selv. Det er jeg faktisk veldig glad for. Det er en liten reminder på året som har gått både oppturer og nedturer. Noen ganger har det vært ganske ekstravagant, mens andre ganger kun noe helt symbolsk. Det varierer fra en ny veske, storbytur til blomster.

DSC_3981

I Paris fant jeg noe helt spesielt som jeg gleder meg til å ha på i dag. Selv om jeg var på jakt etter noe annet, var det dette som ble med meg hjem og det er jeg veldig glad for nå. Lurer du på hva det er? Da kan du huske å følge meg på både Snapchat: silje-pedersen og Instagram @motesilje. Skal selvfølgelig legge det på bloggen så fort jeg får tatt noen fine bilder også.

DSC_4000

Ønsker deg en nydelig helg når den kommer!

Foto: Frøydis Geithus

 

Silje Pedersen

2 thoughts on “Greit å kjøpe bursdagsgave til seg selv?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *