Gode tips til barnehagestart

Silje Pedersen, august 5, 2018 2:06 pm //

b05-08-2018-13-04-48 2

Vil du vinne et gavekort fra KappAhl til 1500 kr?

Ella Victoria begynte forrige uke på stor avdeling i barnehagen, og det var en blandet affære av følelser. Til vår lettelse helt fantastisk for henne, men litt vemodig for oss foreldre. For de vokser fort, disse små.

Og med barnehagestart kommer det for de fleste en hel del innkjøp på rappen. Heldigvis får du en smørbrødliste fra barnehagen med alt som trengs. Forhåpentligvis har man en del fra før og kanskje er heldig og arver, men de fleste trenger litt nye ting.

IMG_1944g

Ella Victoria har skutt i været denne sommeren og dermed var det ganske mye som ikke passet. Da er jeg ekstra glad for å samarbeide med KappAhl, som har så mye fint og praktisk til barn. Hos KappAhl finner vi alltid det vi trenger til barnehagestart.

F05-08-2018-13-36-30

Denim er en evig klassiker for både voksne og barn og en garderobehelt i basisgarderoben. Selv kan jeg ikke leve uten denim med stretch, spesielt på de dagene man ikke har så mye fantasi. Dessutten er det perfekt på lekeplassen, da man er både fin og praktisk. Det er også ekstra gøy å matche litt innomellom, både for store og små. Mine jeans er bærekraftige og med høyt liv.

IMG_1939 2b

KappAhl LAB Lab industries er et sustainable denim brand for barn i alderen 0-14 år, og ble lansert i 2005. Her finner du ulike fittinger og modeller, perfekt for både barnehage og skolestart. Jeg tenker alltid komfort over stil til barnehagen, det er så viktig at de kan bevege seg fritt og uhemmet. Lek og aktivitet krever behagelige plagg som er slitesterke, men her bruker jeg litt om hverandre. Men når det er sagt så har min lille prinsesse begynt å både kle på seg selv og bestemme, så hun får velge selv. Noen dager blir det tyllskjørt, andre ganger jeans eller joggebukse. Her hennes denim med brodert tekst.

IMG_1917 2br

Mange foretrekker jogger jeansene, som er myke og komfortable joggebukser til de små. Denne modellen har også forsterkning på kneet så den tåler mye aktivitet og lek, perfekt for de mindre barna. Ofte kommer jeansmodellene også med supersøte detaljer, Ella Victoria elsker disse med katteøyne!

IMG_1925 2

Huskelisten til barnehagen synes jeg bare blir lengre og lengre, men sånn er det vel når de blir større. Det viktigste er å ha godt med ekstra skift og holde barna tørre og varme. Ha gjerne ekstra skift med kjoler/joggebukser/sokker/langermede gensere/truser/regntøy og etterhvert også fleece.

b05-08-2018-13-04-06 2

Noe av det første jeg kjøper er en allværsjakke eller softshelljakke med vind og vanntettfunksjon som tåler overgangen mellom sesongene. Denne er foret med fleece, avtagbar hette og har refleks. En høstjakke varer uansett enda lenger med litt ull eller fleece under. Fleecen finnes i både rosa og mørkeblå.

IMG_1929 2

I samarbeid med KappAhl deler jeg ut et gavekort til en heldige vinner til en verdi av 1500 kr! Det kommer du langt med når de har så mange gode tilbud. Du deltar ved å enten legge igjen en kommentar her, på Instagram eller Facebook. Del gjerne med en du tenker kunne like seg å vinne. Spørsmålet mitt til deg er: Hva kjøper du til barnehagestart og hva er ditt beste tips til oppstarten?

IMG_1942k

Mini and me matching er alltid moro!

IMG_1949k

Oppdatert: Vinner Elisabeth Saksen Jørgensen har blitt kontaktet på mail.