God Jul

Silje Pedersen, desember 24, 2016 8:10 am //

img_3738

Kjære alle flotte lesere,

Riktig God Jul! Jeg tar noen velfortjente dager fri, både her og på sosiale medier. Det har vært en glede å få leke julenissen i år! Så morsomt å dele ut så mange flotte gaver og så mange hyggelige kommentarer og meldinger fra dere både her, Instagram, Facebook og mail.

Julaften er en dag jeg tilbringer med familien og jeg skal legge fra meg telefonen så godt det lar seg gjøre og ha fult fokus på de rundt meg. Håper at dere gjør det samme og nyter roen og freden.

Jeg blir alltid litt sentimental på denne tiden, tankene går ofte til de som ikke lenger er her, som mine kjære besteforeldre. Da er det enda viktigere å fokusere på de som er rundt oss.

I dag skal vi kose oss med grøt og lek på dagen, før det blir middag og pakkeåpning litt senere. Jeg gleder meg over at vår lille datter synes det er så stas med julen, det er som å få oppleve alt på nytt. Både gamle og nye tradisjoner skal få plass i heimen. I fjor var papiret mer spennende enn gavene, men i år har pakkene ikke kunnet ligge under treet, hun er så nyskjerrig at vi måtte hjemme bort alt. Noen som har opplevd det samme?

Selv om det ikke ble noe snø i år, så har endelig julestemningen kommet. Man må verken ha snø eller masse ting som min man så fint sier det. Julen handler tross alt om å være sammen med de du er aller mest glad i. Jeg ønsker dere alle en fantastisk jul med deres kjære:)

God klem fra Silje