Glødende hud med nye ampuller

Silje Pedersen, mars 21, 2018 12:08 pm //

Silje Pedersen_5

Nå er vi på den tiden da både ansikt og kropp trenger en liten oppfriskning før våren setter inn. Dere vet jo at jeg er stor fan av BABOR sine ampuller og det er fordi de leverer raskt resultater du både kan se og føle. Denne gangen rekker jeg ikke behandling før påsken, men har isteden fått teste to av de nye ampullene til BABOR.

IMG_0231b

PERFECT GLOW

Ampullen for en hud som trenger intens fuktighet. Den jevner ut optiske ujevnheter. Regelmessig bruk forfiner i tillegg hudstrukturen og beskytter mot frie radikaler. Huden ser bedre ut selv uten make-up. Derfor kalles denne ampullen for selfie- ampullen. Huden stråler! Glow pigmenter jevner ut uregelmessigheter, glatter optisk og gir en frisk og naturlig utstråling. Perfection Peptide P3- løsner proteinbroene mellom keratinocyttene og stimulerer avstøtningen og dermed hudfornyelsen. Cacao Peptidet- beskytter mot frie radikaler, spesielt mot det blå lyset som kommer fra digitale skjermer. Dette lyset viser seg å være like skadelig som UV stråler og penetrer enda dypere ned i dermis og ødelegger vårt DNA.

IMG_0251b MATTE FINISH

For en hud som vil ha en mattende effekt uten å bli tørr. Den minsker talgproduksjonen, forebygger urenheter og forfiner porene. Resultatet er en klar, jevn og matt hud. Ekstrakt fra mastikharpiks reduserer talgproduksjonen og reduserer størrelsen på porene. Mattende mikrosfærer absorberer overflødig talg og gir en silkematt effekt. Den er også fuktgivende.

Kanskje har du tenkt til å unne deg en behandling eller en eske med ampuller før påske? Jeg tar i alle fall glatt dette over et påskeegg med godteri! IMG_0286-1b

Jeg brukte PERFECT GLOW før en fotoshoot her forleden og huden bare strålte. Som jeg har nevnt tidligere, så gir en slik ampulle masse flott glød og er perfekt om du skal noe spesielt, eller for å piffe opp huden etter en lang vinter eller langvarig sykdom.

Når du skal velge rett ampulle for deg og din hud så tenk på dette: Ampulle-serien inneholder 14 unike ampuller som er sortert i fire forskjellige grupper. To av disse ampullene er helt nye. Det er lett å velge riktig ampulle ut fra beskrivelsen på pakken.

For å gjøre det enkelt deles likevel ampullene inn i fire katagorier: LIFT & FIRM, HYDRATION, REPAIR og SOS. Velg den som du tenker passer deg best eller få hjelp i en skjønnhetssalong om du er usikker. After Sun er perfekt etter en dag i solen, mens Lift Express gir en umiddelbar oppstrammende effekt. IMG_0280b

Skulle du ønske deg et påskeegg fra BABOR? Jeg deler ut et egg til en heldig leser. Legg igjen en kommentar under om hva du synes er mest hyggelige å gjøre sammen i påsken din BABOR-FAVORITT, så trekker jeg en vinner før helgen!