Glittrende makeup til nyttårsaften

Glittrende makeup til nyttårsaften

God romjul!

Håper dere nyter late dager:)

Kanskje planlegger dere nyttårsantrekket, shopper på salg eller lurer på hva slags makeup dere skal ha på dere? Denne videoen hadde jeg tenkt til å legge ut før jul, men nå ble det nå isteden. Her får dere tips til å fikse festmakeupen på 1-2-3 fra makeupartist Therese Aanonli, hun er en racer på kjappe og fine makeuplooker, anbefaler at du også følger henne på Instagram.

Glittrende øyenskyggge gjør det meste for festlooken og det er så enkelt. Før tenkte jeg at jeg var litt for gammel for det + at glitter har en tendens til å legge seg i hele ansiktet. Men her får du et tips som gjør det enkelt og legge og tar bort overflødig glitter på no time!

Ha en fin helg💫

Silje Pedersen

2 thoughts on “Glittrende makeup til nyttårsaften

  1. Hei Silje, takk for flotte tips!! Har kjøpt meg en våtliner fra Lancombe, nydelig farge, men den ligger under øynene etter par timer…. hva gjør jeg feil, har du noen tips?? Riktig Godt nytt år til deg og dine✨

    1. Hmm.. Noen ganger hjelper det å legge en base på øyelokket. Prøv med en øyenskygge eller litt foundation, kanskje sitter den bedre da. Takk det samme!

Leave a Reply

Your email address will not be published.