Glamorøse festvipper på 1-2-3

Silje Pedersen, mai 8, 2014 6:58 pm // , ,

Generate.ashx

For et par år siden testet jeg vippeextensions, og det var ingen hyggelig opplevelse. Resultatet var fint i et par uker, men så datt vippene av og mine egne ble superkorte. Ikke så vanskelig å forstå hvorfor folk blir helt avhengig. Men det gjør jeg nok ikke igjen, synes rett og slett det er altfor mye styr.
Jeg har alltid vært ganske fornøyd med vippene mine, de er lange og blir ekstra fine med den rette maskaraen. Jeg har vært veldig trofast mot denne maskaren i mange år, og også nå siste året fått denne som en ny favoritt. Men skal jeg på fest eller fotoshoot, så bruker jeg ofte et par punktvipper ytterst, som gir det ekstra lille løftet.
Men med Magnetic Lash Mascara, så trenger man faktisk ikke det. Mascaren har et 1-2-1 system, så du påføres trinnvis, først mascara så lash builder, deretter avslutter du igjen med mascara. Den tar litt mer tid å påføre vanlig mascara, så det er ikke anbefaler for raske løsninger i hverdagen. Men når du har litt bedre til i helgene, så kan du lett få en fin effekt, uten løsvipper. Verdt å prøve før neste fest!