Glam opp gresskaret

Glam opp gresskaret

halloween-projects-23

Det er noe helt spesielt med høsten. Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg har i alle fall ganske mange prosjekter på gang. Det blir mange mørke kvelder inne og da gjelder det å ha litt å holde på med. Jeg har såvidt begynt på julegavelistene, men akkurat nå er det litt oktoberpynting i heimen som gjelder. Jeg elsker jo alt med gresskar og om du tilsetter litt glam, så blir det jammen full pott.

Det er veldig moro med gjør det selv-prosjekter og disse fant jeg på denne siden. Hun har brukt gresskar i plast, noe som er lurt om du vil ta de frem igjen hvert år. Men jeg vil også ha ekte vare, ingen som vet hvor jeg kan få tak i hvite gresskar i Oslo-området?

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *