Gjør et kupp på designerskatter

Silje Pedersen, september 7, 2016 12:30 pm //

motesilje_fretex_1

Ønsker du deg skatter fra Christian Dior, Gucci, Marc Jacobs eller Céline ? Da bør du lese videre for nå har du nemlig en unik sjanse for å skaffe deg mange fine designerkupp til en meget rimelig penge.

Det er ingen tvil om at mange har altfor mye. Heldigvis er det også mange som innser dette og gir sjenerøst av sine klær og skatter til andre.

motesilje_fretex_5

Selv er jeg en av de som bidrar til Fretex ganske mange ganger i året, med klær hver gang jeg rydder i garderoben. Jeg synes de gjør en helt fantastisk jobb, og liker å tenke på at noen andre får glede av noe jeg har gitt videre.

motesilje_fretex_14-2

Fretex på Grünerløkka får de fineste designerskattene og førstkommende torsdag har de kundekveld, hvor alle som vil er invitert. Da er det også 20 % på hele butikken, fra kl 18. Jeg var innom der en tur på fredag for å se på alt de hadde fått inn, og der hang det masse fine skatter fra både Gucci, Marc Jacobs, Givenchy, Moschino, Prada og diverse andre.

Hele antrekket jeg har på meg er fra Fretex og den lekre ulljakken er et kupp til under 300 kr. Sandalene fra Marc Jacobs er både sinnsyk fine og behagelig til å være høy hæl. Det aller beste med å handle vintage er at du får ting som mange andre ikke har og får en helt unik stil. Det var veldig gøy å leke seg litt med de forskjellige skattene og jeg fikk mange nye ideer til høstantrekk og fargekombinasjoner. Jeg stiller meg i kø som alle andre som kommer på torsdag, og håper vi sees!

Jeg gjør oppmerksom på at jeg ikke får betalt eller noen andre fordeler ved å skrive dette innlegget.

Foto: Sara Johannessen

motesilje_fretex_161