Gikk det slik du ønsket?

Gikk det slik du ønsket?
0C975380-D91E-4303-8037-C4BD05778725

Gratulerer med dagen som var i går!

17. Mai er en slik dag som mange har høye forventninger til og det er ikke alltid det innfrir med alt man skulle ønske. Selv har vi vært ganske slitne her i gården, så gledet meg veldig til å få en langhelg, med alt det innebar. Siden det var feiring i barnehagen på torsdag, tok jeg en tidlig dag der, skviset inn en treningsøkt og fikk litt hagehjelp av Ella Victoria på ettermiddagen.

C9F56468-E9E0-4B99-8AC4-87066D41D276

I går var en veldig fin dag. Det ble lunch hos svigermor, mange timer med lek på Tåsen skole sammen med andre barnehagebarn og foreldre, og tilslutt litt champagne og den tradisojonelle skalldyrmiddagen med gode venner. Mannen var så sliten at han sovnet på sofaen etter lunchen og det var jo ikke helt i planen. Først ble jeg litt oppgitt, men når jeg skjønte hvor sliten han var så var det nok best at han fikk en liten time out:)

Etter så mange timer i den fine festdrakten fra Eva Lie Design i solsteken, var det en befrielse å skifte til en luftig sommerkjole. Tenk å sitte ute i mai til langt på kveld, for en luksus!

Jeg hadde det så moro med å se på alt Ella Victoria var med på i går at jeg helt glemte å knipse så mye bilder, men det var ganske deilig faktisk. Og jeg følte meg helt tilstede uten å ta opp mobilen så mye.

Her er et lite bilde fra torsdagen i hagen da Ella Victoria hjalp meg med hagearbeid. Vi synes selv vi har fått en perfekt liten hageflekk, nok til loungemøbler, solsenger og middagsbord på verandaen.

Stort ønske fra mini om trampoline og lekehus i hagen, så jeg tror vi kommer til å gå for noe som hun kan ha glede av lenge. Er det noen av dere som har trampoline? I såfall tar jeg gjerne i mot tips med takk, skjønner det er et område jeg ikke har peiling på i det hele tatt:)

Ha en fortsatt fin helg!

01D98184-C37E-4226-85F3-8E3482BC298A

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *