Gammel favoritt

20120121-114216.jpg

Jeg er superklar for våren, så var ikke helt fornøyd med å våkne opp til snødriv i dag (jeg er ikke akkurat født med ski på beina, for å si det sånn). Men det er bare å gjøre det beste ut av situasjonen! Jeg skal blant annet rydde, lete etter noen plagg som har tatt et lite forsvinningsnummer og muligens legge ut et og annet plagg for salg på finn.no. Satt og bladde i Iphone-bildene mine i morges, og da jeg så dette bildet fra London i fjor, fant jeg ut at jeg må lete etter den deilige pastellfargede pusegenseren jeg har på meg her. Gamle og varme favoritter, er helt på sin plass akkurat nå. Håper dere også har en fin fin lørdag!

Silje Pedersen

3 thoughts on “Gammel favoritt

  1. du vil få mange skuffelser i månedene fremover hvis du blir lei deg av snø… du burde dra på felttur til Florida eller noe sånt og testet ut hvordan sommersesongen fungerer i praksis!

  2. Da jeg våknet i formiddag og så snøstorm ute ble jeg direkte lei meg! Vil BARE ha vår og sommer! <3 Kunne SÅ lett klart meg uten vinter! – Hvis jeg noen gang ble født med ski på bena, så er det jammen sikkert at jeg tok de av rimelig fort..! 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *