From Paris with love

Silje Pedersen, mars 7, 2016 2:00 pm // , , ,

IMG_8543 (1)

Jeg vet det. Det er så lett å gå i mandagsfella.  Alt føles trått, grått og slitsomt etter helgen og uken foran deg synes uendelig. Men du, det er lettere enn du tror å forandre på. Det krever litt innsats, men alt handler om mindset og innstilling. Uten at jeg skal bli noen selvhjelpsterapaut, så kan jeg jo dele de tipsene som funker for meg for å starte uken med god innstilling og mye positiv energi.

Bestem deg for at denne uken skal bli tipp topp! Ofte har man mange mål, men det kan bli så mye at det blir overskyggende og tungt å gjennomføre. Derfor må du ha både mål og delmål. Kryss av listen ettersom dagene går, og gi deg selv gjerne små belønninger. Psyken har så mye å si, så selv om du er trøtt og sliten på morgen, dra opp smilet. Du kommer garantert i bedre humør!

IMG_8524

Start mandagen med farger! Dropp svart og grått og kle deg i noe som piffer opp humøret. Farger har så utrolig mye å si for humøret, bare prøv så skjønner du garantert hva jeg mener.

Få orden i sysakene. Hver uke prøver jeg å komme mer i orden, enten det er med et prosjekt eller bedrift. Det er mange ting som skal gjøres, så hvis jeg har orden på ting så går det mye lettere. En gang i måneden går jeg foreksempel igjennom både min og Ella Victoria sin garderobe for å luke ut det som ikke lenger passer.

Synes du livet går deg i mot? Gjør noe med det! Jeg tillater meg selv alltid å kjenne på frykt, sorg eller tunge tanker, men tar også alltid et bevisst valg om å gå videre. Er du ulykkelig i jobben eller på hjemmefronten, så er det kanskje på tide å ta tak i problemene?

C’est la vie, vakre mennesker! Paris fikk meg i skikkelig vårstemning og nå har jeg virkelig lyst til å fornye garderoben med litt ekstra farger. A-line skjørt er en fasong som passer mange og er ekstra fint om du vil skjule litt mage. Fant dette vakre blå skjørtet på H&M, men dette med blomster er også nydelig. Eller hva med denim, hot, hot! Lignende genser her  eller hva med denne fine med knyting? Lekkert!

IMG_8552

Antrekk//Genser fra Leon & Harper//Skjørt og pumps fra H&M//Skjorte fra Jean Paul//Veske YSL//