Frem med de høye støvlettene

Silje Pedersen, oktober 11, 2016 1:00 pm // , ,

img_7958

Noe av det beste med høsten er faktisk å kjøpe seg et par nye sko. Det er noe med de høye støvlettene som gjør at de er noe av det første jeg plukker frem hver høst. Ofte er det semsket jeg strekker meg etter, selv om det kanskje ikke er det mest praktiske i Norge. Men er du flink til å ta vare på de, så holder de seg bra lenge.

img_0244

Butikkene bugner over av nyheter akkurat nå og jeg har allerede sett meg ut et nytt par i en fresh farge. Jeg har også tatt frem disse svarte fra i fjor, de er den perfekte hverdagsbootsen med en lav og behagelig hæl. Her finner du en fin budsjettvariant. En lårhøy modell her i grått og kul blå hverdagsfavoritt her. Hva er det første du kjøper deg av sko på høsten?

mg_0722