Fredagstipset: Røde detaljer

Fredagstipset: Røde detaljer

174CA500-F0E8-4047-8318-3ECC47B8BFD9

Hei fredag!

Nå er det snart juleferie dere, bare noen få timer igjen. Her er juleradioen på og jeg jobber for fult for å svare på de siste mailene, legge klart noen innlegg og snakke med regnskapsfører.

DE36D881-5119-466A-B79F-18060700540D

Men i går tok jeg et par timer for meg (selv om jeg visste at det ble intenst i dag) og møtte opp med noen av mine beste venninner til en deilig julebrunch på Operaen. Endelig fikk vi til å møtes alle tre, noe vi har prøvd på i lang tid. Det var etterlenget venninnetid, jeg regner med at de fleste vet hva jeg prater om her.

161F7F8B-EE98-4BA9-B34D-CD7939AC03D5

Jeg er så heldig å ha flere gode venninner og både Sara og Åsa er på speeddial på telefonen min. En samtale med disse to er som balsam for sjelen, sammen løser vi de aller fleste problemer. Begge to er også flinke til å lytte og komme med konstruktive innspill og det er utrolig viktig i et vennskap❤️

CDB33E23-5E92-45EA-AB18-A234FAFB933F  

Jeg fikk også fikset neglene mine på Storo Lakkbar på onsdag, jeg ville ha noe rødt og klassisk til julen (sponset behandling). Det er første gang jeg har prøvd gellakk og du så herlig! Det varer i 3-4 uker og skaller ikke av. Perfekt for alle oss som har mer enn annet å holde på med. Kanskje noe å unne seg som egen julepresang?

Egentlig så synes jeg rødt er fint hele året, gjerne sammen med rosa. Men til jul er det morsomt å bruke rødt på ulike måter. Jeg fikk mange spørsmål om antrekket i går på Instastories. Toppen er gammel fra KappAhl, skjørtet fra Billie & Me, vesken Chanel. Alt er faktisk gjenbruk. Er det noe jeg skal bli enda flinkere på i det nye året er det nettopp dette, sette sammen antrekk av plagg jeg allerede har.

Ønsker dere alle en rolig og fin førjulshelg når den kommer🌲🎅🏻God jul! 

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published.