Første julen med Ella Victoria

Silje Pedersen, desember 27, 2015 2:34 pm //

IMG_5002

Jeg husker godt selv all den forventningene som var knyttet opp til julaften. Være sammen med familien, den gode maten, alle gavene og den litt skremmende julenissen som kom på besøk. Håpet er å lage noen av de samme tradisjonene for lille Ella Victoria.

IMG_5336

Første julen sammen som en liten familie, er så spesiell på mange måter. Det å se henne så fascinert av juletreet, pynten og alle gavene var veldig morsomt. Først var hun mer opptatt av å spise papiret enn en del av gavene, men etter et par dager var de også veldig spennende. Men mest av alt slo det meg hvor heldige både hun og vi er. Heldig som har både familie og venner som er glad i henne. Ikke minst alt det som mange andre ikke har tilgang på, men som vi ofte tar som selvfølgeligheter blir veldig synlig i høytidene.

IMG_9464

Etter at mannen min havnet på sykehus i LA, har jeg reflekert mye over hvor godt vi egentlig har det. Og at man bruker altfor mye tid på det negative og smålige i hverdagen enn godt er. Det er mye som kommer opp til ettertanke rundt tampen av året, men akkurat nå er jeg bare så glad for at vi alle er friske og raske og nyter en rolig og fin jul. Ønsker dere fortsatt en nydelig jul!

IMG_5000

I hope you all are enjoying your Christmas and time with family and friends. The first Christmas as a little family consists of so many first and it was so much fun seeing our daughter with our family and opening presents (with a little help). I am so thankful and happy that we are back home again with our family and friends, and that we all are healthy. I have been reflecting a lot lately on how blessed we are, and that it is so important to make the most of every day.