Forny bildeveggen med fine plakater

Forny bildeveggen med fine plakater

Processed with VSCO with s2 preset

Velkommen inn! Her er en liten smakebit fra mitt nye kontor på Grünerløkka. Alt er ikke helt klart ennå, men med litt hjelp fra mannen min og Desenio, så begynner det endelig å ta form. Desenio har masse fine posters og rammer, som passer på kontoret eller hjemme. Med koden ”MOTESILJE” får du 25% rabatt hos Desenio mellom 2-3. Mai. Koden gjelder ikke rammer eller håndplukkede/collaboration postere.

IMG_3605b

Desenio har et stort utvalg av bilder og design, så her finner du garantert noe du liker. Jeg bestilte meg en blanding av illustrasjon, fashion, tekstplakater og naturmotiv. Til grå dager tenkte jeg det var fint å drømme seg litt bort til Palm Springs, så da valgte jeg to plakater inspirert av den lille søvnige byen som vi har besøkt en god del ganger.

40

På kontorpulten står en av mine favoritt slogans og minner meg hver eneste dag på at jeg er bra nok-akkurat som jeg er! ”MOTESILJE” ger 25% rabatt hos Desenio mellom 2-3 mai. Koden gjelder ikke rammer eller håndplukkede/collaboration postere. Rimelige priser og kjapp levering er det også!IMG_3604b

Skal du sette opp en bildevegg? Da foreslår jeg at du ser på tipsene for å sette sammen bilder og bruke rammer og motiver som passer sammen. Og legg det alltid ned på gulvet først så du ser hvordan det ser ut, før du henger opp! IMG_3608b

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *