Bli fornøyd hos frisøren

Silje Pedersen, november 10, 2016 9:20 am //

silje8

Har du også opplevd å bli deppa etter å vært hos frisøren? Jeg må innrømme at det siste året, så har det vært en blanding av både positive og negative opplevelser. Om frisøren er flink med farge, så er det ikke like sikkert at klippen er bra, og vice versa. Etter utallige samtaler med venninner som har opplevd å være misfornøyd med det ene eller andre, vet jeg i alle fall at jeg ikke er alene.

Det toppet seg litt for meg da jeg plutselig ble hvit/grå i fargen dette året, for deretter strawberry blond og frisøren mente at det bare var noe jeg burde venne meg til. Gudskjelov så fant jeg en ny frisør ganske kjapt, som enkelt fikset på de litt for varme tonene. Jeg liker best en blanding mellom varmt og kaldt, gjerne litt kjøligere rundt ansiktet.

_mg_9375

Jge fikk også klippet av ganske mange centimeter bak og det gjorde underverker for sveisen. I tillegg er det så mye lettere og kjappere å fikse seg om morgenen. Det er deilig for en småbarnsmamma og gründer med mange jern i ilden!

Nå går jeg hos Hairport på Sandaker hos Neila, som både er superdyktig på farge og klipp. Jeg tok en prat med henne om hva som er viktig for at du skal bli fornøyd med frisørbesøket. Her er fire ting å tenke på når du skal til frisøren:

– Kommunikasjon er aller viktigst. En farge kan oppleves forskjellig fra person til person, derfor er det viktig å ta seg god tid til å finne ut av hvilken farge man vil ha sammen.

– Det er viktig at frisøren lytter til kunden og hører på hva hun/han er ute etter.

– Ta gjerne med bilde! Skal du ha en bestemt frisyre eller farge, så kan det være lurt å vise et bilde så man har noe å sammenligne med. Mange tror frisører blir fornærmet av det, men det er bare fint å ha et utgangspunkt.

– God kjemi er også viktig. Man sitter jo lenge hos frisøren, prater ofte mye og bør føle seg trygg på at man er i de beste hender. Da blir som regel opplevelsen mest positiv!

Foto: Tine Monsen