Førjulstid og forventninger

IMG_0720

Jeg må innrømme at de to siste ukene har vært ekstremt fulle og jeg har såvidt fått begynt å pynte til jul hjemme. Jeg elsker førjulstiden, men føler noen ganger at det blir for mange forventninger og mye stress, fordi alt skal skje samtidig. Ikke bare er veldig hektisk på jobben. Seminarer, julebord og mye møter fører til lange dager… Alle venner skal møtes og gaver overleveres. Det er selvfølgelig veldig hyggelig, men kjenner at jeg innimellom må senke skuldrene og kravene til meg selv, ellers går det bare ikke rundt. Jeg har forlengst godtatt at jeg ikke er en superkvinne som kan bake sju slag osv., men prøver heller å ta gode valg og prioriteringer. Det viktigste er tross alt å være sammen og jeg tror at mange med meg ikke bryr seg om at ting ikke er perfekt (er det virkelig det for noen?). Men jeg prøver å få litt kontroll over tingenes tilstand med lister og i dag har jeg store planer om å få tak i noen av de siste julegavene. Er dere i boks med alle? På shopping må hendene være frie, så da tar jeg nok med meg denne veska på tur. God lørdag!

Veske fra Céline, solbriller fra Ray-Ban.

Silje Pedersen

2 thoughts on “Førjulstid og forventninger

  1. Gratulerer med ny veske. Kjempelekker.
    Ikke rart det blir stress når den nye trenden tydeligvis er å starte pyntingen når adventstiden begynner. Selv har jeg tviholdt på slik det var under oppveksten, og pynten kommer ikke frem før mye nærmere jul. Da får jeg tid til å legge mer vekt på gavekjøp eller hyggelig samvær før jul. Men enig, presset er stort.

    1. Hei Dwightinha, har hatt vesken en god stund allerede, men er veldig fornøyd med den:) Så bra, synes det er viktig å holde på de tradisjoner som som man selv har og ikke alltid gi etter for all press og stress rundt. Selv synes jeg det er veldig hyggelig å få opp julestjernen i vinduet og adventslysene. Når det i dag i tillegg kom snø, så er julestemningen i alle fall på plass. Ha en herlig søndag! Hilsen Silje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *