Fordi du fortjener det

Silje Pedersen, mai 20, 2016 8:24 am //

DSC_3940web(1)

Snart helg dere! Denne uken gikk jammen meg unna med både pinse og 17. mai. Tipper nemlig ganske så mange er slitne etter denne hektiske uken, selv med ekstra fridager. Vet du hva jeg synes? Jeg synes du skal unne deg noe ekstra i dag, enten det er noen friske blomster, en kaffe i solen, et nytt plagg eller bare være sammen med noen som får deg til å le litt ekstra mye.

Friske blomster i freshe farger må alltid i hus før helgen, men med den allergien jeg har nå, blir det nok orkideer, så jeg ikke reagerer på det også. Jeg elsker å bruke litt tid på å plukke meg ut forskjellige blomster, og ordner de gjerne selv hjemme, så det blir akkurat slik som jeg ønsker. Det må gjerne være mye forskjellig og fargerikt.

Denne helgen skal jeg prøve å få hentet opp siste rest av sommerklærne fra kjelleren, organisert litt i garderoben og forhåpentligvis nyte litt solskinn på verandaen. Husk å følge meg på Snapchat: silje-pedersen og Facebook for flere oppdateringer. Jeg har en fin-fin overaskelse til dere som jeg skal dele i løpet av helgen, håper dere klikker innom. God helg når den kommer!

DSC_3935web(1)

 

Foto: Frøydis Geithus