Finn din favorittbukse

Silje Pedersen, september 20, 2017 9:22 am //

Den rette buksen kan gjør underverker for figuren. Tro meg, jeg har sett hvor stor forskjell det er på ulike buksemodeller, høyt eller lavt liv. Hvilke bukser skal man egentlig velge om man vil fornye garderoben for høsten? Jeg har plukket ut fire av mine favoritter og stylet de for høsten i samarbeid med KappAhl. Her er både culotter, jeans, 70-tallet og den sporty stilen. De skinny jeansene får i høst en utfordrer av den rette modellen, gjerne i ankellengde og med høyt liv. Dette er en modell som kler mange og er veldig fin for å fremheve midjen.

IMG_3830b

For å være helt ærlig så er bukser noe av det vanskeligste jeg kjøper (rett etter bikini/badetøy). Det er ikke alltid like enkelt å ta seg frem i buksejungelen og jeg selv vet hvor deprimerende det er å stå i et prøverom fullt av bukser som ikke passer. Det er rett og slett bare kjipt! Etter at det har skjedd meg en del ganger, så har jeg lagt om shoppingtaktikken min når det gjelder bukser.

IMG_3662b

Jeg velger rett og slett det snittet som passer meg best. Etter jeg fikk barn, så må jeg si at garderoben min har fått mye mer tilskudd at bukser med høyt liv. Det er rett og slett mye mer behagelig og du slipper å tenke på om noe kommer på avveie. Godt for meg at da høsten byr på både jeans og dressbukser med høyt liv, du kan se alle stylingene og tipsene i videoen. Akkurat nå får du -20 % på alle bukser og jeans hos KappAhl!

IMG_3649

Skal du satse på en litt anderledes bukse i høst, så hadde jeg gått for et par culotter i burgunder, de gjør seg både med hæl og sneakers. Disse har strikk i livet, så er veldig behagelige på. Når det er for kaldt med bare bein kan du også bruke støvletter for en elegant stil. Og denne røde kåpen…Gleder meg til den kan brukes kjenner jeg!

Håper du ser på videoen og del gjerne med andre som du tror ville like å få litt bukseinspirasjon! Er veldig spent på hva dere synes og om dere vil ha flere videoer, så legg gjerne igjen en kommentar til meg!

Og jeg blir veldig glad om du vil abonnere og trykke like på min youtube kanal HER.

Foto: Studio Emma Svensson