Fiks deg nye jeans på 1-2-3

Silje Pedersen, september 2, 2016 9:04 am //

IMG_4586

Vetements skapte en supertrend i fjor med sine vintage-inspirerte jeans. Plutselig skulle alle ha de rå jeansene til den svimlende summen av 13.000 kroner! Det ble liksom en stor greie og de ble utsolgt verden over, så de gikk tydligvis rett hjem hos trendsetterne.

IMG_4575 (1)

Personlig synes jeg jeansene er superfine og med tanke på den omfattende produksjonen, så skjønner jeg at de er dyre, men come on! Det er jo helt hinsides hva man kan bruke på et par jeans. Jeg bruker i alle fall pengene mine heller på noe helt annet. Sydentur eller ny veske kanskje?

Disse 501 jeansene fant jeg innerst i kjellerboden og de har ikke sett lyset på ganske så mange år. Men etter en runde med saksen og tørketrommelen synes jeg de fikk seg en fin ny look. Jeg klippet de ikke helt på samme måte, men skal nok ha de litt høyere foran enn bak etterhvert. Her finner du en superfin guide til å fikse looken på 1-2-3, du trenger faktisk to jeans for at stilen skal bli ganske lik, litt sykunnskaper og tålmodighet.

IMG_4563

Kanskje rett og slett det perfekte helgeprosjektet? Ønsker dere en nydelig helg når den kommer!