Festklar med Limited Edition

Festklar med Limited Edition

Siljepedersen_AKA0538

Er du klar for festsesongen? Jeg gleder meg veldig til både jobbfester, venninnetreff, operabesøk og familiemiddager i november og desember. Det er gøy å ha noen spesielle anledninger til å kle seg opp og få pyntet seg litt ekstra av og til. Men da er det også veldig deilig å ha antrekkene klare, så man slipper å stå foran garderoben og lure på hva man skal ha på seg i siste liten.

Limited Edition fra KappAhl er inspirert av verdensrommet, stjerner og galakser. Her finner du blant annet volanger, topp med puffermer og en nydelig kjole med et digitalt trykk. Tanken bak Limited Edition er å forene høy motegrad og bærekraft og det synes jeg KappAhl gjør med glans.

Dette er andre gang jeg er med å fronte Limited Edition og jeg er stolt av å jobbe med en merkevare som har såpass mye fokus på bærekraft. Den nye kolleksjon som lanseres 31. oktober er en kul trendkolleksjon som utelukkende består av bærekraftige materialer og hovedsakelig resirkulert polyester.

Jeg har stylet tre av mine favoritter fra kolleksjonen i min stil og laget en video som inspirasjon til dere for den kommende festsesongen. Et svart skjørt er noe alle bør ha i garderoben og dette med volanger er min favoritt til både fest og hverdags. Skjørtet blir ekstra spesielt med den skrå skjæringen og de fine volangene. Det kan styles som her med topp med puffermer eller med strømpebukser, en stor strikkegenser og et par ankelboots. Slike allsidige plagg elsker jeg, så jeg vet at dette blir godt brukt i tiden fremover.

En annen ting som jeg synes er fint, er å kombinere blått og svart. Jeg vet mange er skeptiske til dette og at det fra i gamle dager var en slik ting man ikke gjorde. Men spør du meg er de gamle reglene bare tull, her er det bare å leke seg for å finne sin stil. Min tredje favoritt finner du i filmen som er inspirert av Paris med en liten touch av Oslo. Håper at du klikker deg inn og liker den på youtubekanalen. Kom gjerne med tilbakemeldinger i kommentarfeltet, jeg blir kjempeglad for både ris og ros på videoer, da dette er noe jeg jobber mye med om dagen. Ha en nydelig søndag!

Siljepedersen_AKA0532

Foto: Gina Clausen Karlengen/Girl Crush.

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *